AKTUELLE GRUPPER

PÅ GRUNN AV KORONAVIRUSET ER DET USIKKERT NÅR NESTE GRUPPE KAN STARTE OPP. TA KONTAKT OM DU ER INTERESSERT I Å VÆRE MED, SÅ FÅR DU MER INFO ETTERHVERT.

Kveldsgruppe

Tid: 5 tirsdager fra klokka 18 – 21
Første gang: USIKKERT
Sted: Gammelverksgata 10 på Stjørdal, som er hjemme hos meg
Pris: 2500 kr, max 6 deltagere
Leder: Anne Marit Ligaard
Kontakt: anne.m.ligaard@gmail.com for påmelding eller mer informasjon

Hvordan har du det, egentlig? Hva kan du gjøre for å bryte eventuelle uheldige mønster og komme deg videre i livet? Kanskje har du en uoppfylt drøm som du vil forfølge?

Denne gruppa passer for deg som har lyst til å være med i ei gruppe enten fordi du trenger terapi eller er mer opptatt av selvutvikling. Hvilke tema som blir tatt opp er avhengig av dere som er med i gruppa, men temaer som gjerne kommer opp er stress, bekymringer, manglende tillit til andre og seg selv, nedstemthet eller ensomhet.

Vi jobber med psykodramatiske verktøy og du trenger ingen erfaring med verken psykodrama eller gruppeterapi fra tidligere for å være med.

Les mer om gruppeterapi HER.
Jeg gleder meg til å møte dere, velkommen ♥

 

Gruppe på dagtid

Tid: vi møtes 5 torsdager fra klokka 10.00 til 13.00
Første gang: USIKKERT
Sted: Gammelverksgata 10 på Stjørdal, som er hjemme hos meg
Pris: 2500 kr, max 6 deltagere
Leder: Anne Marit Ligaard
Ta kontakt: for påmelding eller mer informasjon: anne.m.ligaard@gmail.com

Gruppa passer for deg som er nysgjerrig på deg selv og andre og som har lyst til utforske egne ressurser og behov. Du trenger ikke å kjenne til psykodrama som metode fra tidligere eller ha noen annen erfaring med psykoterapi.

Vi vil ha fokus på hvordan vi best mulig kan ta vare på oss selv i de livene vi lever, hvordan vi kan utvikle ressursene våre og hvordan vi eventuelt kan forbedre eller ta vare på viktige relasjoner. Hva som skjer i gruppa og hvilke konkrete tema vi vil jobbe med avhenger selvfølgelig av dere som blir med og hvilke behov og interesser dere har.

Les mer om gruppeterapi HER.
Jeg gleder meg til å møte dere, velkommen ♥

 

Tidligere grupper

Psykodramagruppe for damer!

Tid: 5 tirsdager fra 18.00 – 21.00
Start: 5. november 2019
Pris: 1900 kr (1100 kr hvis du har dårlig råd)
Sted: Urdsvei 4, Trondheim (Trondheim Psykodramainstitutt)
Tema: egne behov og ressurser, gode relasjoner, kropp og helse
Ledere: Julie Holm og Anne Marit Ligaard
Info/påmelding: GRUPPEN ER AVSLUTTET/TAR IKKE IMOT FLERE PÅMELDINGER

I høst starter vi opp en psykodramagruppe som er reservert for kvinner. Om det får betydning for temaene som kommer opp vil vise seg. Vi ser for oss at vi vil jobbe med hvordan vi best mulig kan ta vare på oss selv i de livene vi lever, hvordan vi kan utvikle ressursene våre og hvordan vi eventuelt kan bedre eller ta vare på viktige relasjoner. Vi som leder gruppen har en femårig utdannelse i psykodrama bak oss. Samtidig er vi opptatt av og jobber på ulike måter med kropp og helse. Vi har derfor også satt nettopp kropp og helse som viktige tema for denne gruppen.

Du trenger ingen erfaring fra psykodrama eller andre typer terapigrupper for å være med. Vi vil jobbe med å få en trygg gruppe der alle kan dele det de selv ønsker. Vi har taushetsplikt i forhold til hva som blir sagt og gjort i gruppen og har et mål om at alle skal bli sett og hørt og tatt best mulig vare på.

Vi har bindende påmelding, og du får selv avgjøre om du har råd til å betale full pris eller ikke.

Hjertelig velkommen på gruppe!

 

Bilde: Her møtes vi til gruppeterapi

gruppeterapi stoler i ring

psykodramaforeningen i Norge